Home Celebs Celeb News Selena Gomez heeft spijt van haar ruzie met ex Justin Bieber

Selena Gomez heeft spijt van haar ruzie met ex Justin Bieber

PHOTO NEWS
De Instagramruzie tussen Selena Gomez en Justin Bieber kun je onmogelijk gemist hebben. Het lijkt de druppel te zijn geweest waardoor Justin zijn Instagramaccount prompt verwijderde. Nu zegt Selena spijt te hebben van de ruzie. 

Gingen Justin en Selena vreemd tijdens hun relatie?

Moest je de hele hetze gemist hebt: het begon allemaal met een Instagrampost van Justin waarin hij zijn fans vroeg wat aardiger te zijn tegen de mensen die op zijn Instagrampagina verschijnen (hij bedoelt vooral zijn nieuw liefje Sofia Richie).

Selena reageerde vervolgens op de foto dat Justin zijn fans niets kwalijk kan nemen en dat hij maar moet stoppen zulke foto’s te posten. Justin pikte de reactie van zijn ex niet en de bom barstte los. Beschuldigingen gingen over weer. Zo liet Selena doorschemeren dat Justin is vreemdgegaan tijdens hun knipperlichtrelatie van 2012 tot 2014. Daarop reageerde Justin door te insinueren dat Selena hem zou bedrogen hebben met Zayn Malik, toen nog lid van One Direction. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar gisteren deelde Selena onderstaande reactie op Snapchat waarin ze lijkt terug te komen op haar woorden. “Wat ik zei was egoïstisch en zinloos”, schreef ze.

De reactie van Selena Gomez op Snapchat

Is hiermee de strijdbijl begraven? Wij betwijfelen het. Ondertussen zit Justin nog steeds niet terug op Instagram, maar zijn manager postte wel deze cryptische boodschap. Vele fans geloven dat Justin via deze weg toch nog wil communiceren met zijn volgers. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Late night thoughts…

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

Nog meer nieuws over Justin en Selena:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.