Home Celebs Celeb News Dit is hoe Selena Gomez op het huwelijk van Justin Bieber en...

Dit is hoe Selena Gomez op het huwelijk van Justin Bieber en Hailey Baldwin reageerde

Volgens een insider was het een bittere pil om te slikken voor de zangeres.

Selena Gomez
Photo News

Nog geen drie maanden na de breuk met Selena Gomez vond Justin Bieber opnieuw de liefde bij ex-vriendin Hailey Baldwin. Ondertussen is het koppel zelfs verloofd. Maar hoe voelde Sel zich daarbij? Daar hebben we nu een antwoord op! Volgens een insider was het voor de zangeres een bittere pil om te slikken.

Voor iedereen die dacht dat Jelena end game was, was de teleurstelling natuurlijk groot wanneer het koppel in maart 2018 uit elkaar ging. De ontgoocheling was nóg groter wanneer Justin Bieber al in juni een andere vriendin had. Hij vond namelijk opnieuw de liefde bij ex-vriendin Hailey Baldwin en vroeg haar na een maand al ten huwelijk. Ondertussen zou het koppel ook al getrouwd zijn.

Maar de vraag die elke Jelena-fan zich stelde de afgelopen maanden: hoe reageerde Selena Gomez op het nieuws? Dat weten we eindelijk dankzij een bron die het verklapte aan US Weekly. ‘Het was een bittere pil om te slikken. Justin was haar eerste liefde en ze deelden iets heel speciaals. Natuurlijk was ze jaloers.’ Volgens de bron sloot de zangeres zich af en reageerde ze zelfs niet meer op berichten van vrienden. ‘Haar vrienden weten dat wanneer ze verdwijnt en zich verschuilt, er iets mis is’, aldus de bron. Selena zelf zou toegegeven hebben dat het een paar gekke maanden zijn geweest.

Openbare kus-sessie

Ondertussen heeft Justin de geruchten dat hij nog niet over Selena is en dat hij het moeilijk zou hebben met zijn huwelijk de kop ingedrukt met een openbare kus-sessie. Hailey en Justin waren samen aan het ontbijten wanneer hij haar mond schoonveegde en haar innig kuste op de mond. Natuurlijk werd het tafereel werd gefilmd. De persoon die de video maakte, zegt nog in het filmpje: ‘Dit is ware liefde’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.