Home Celebs Celeb News EWWW: Selena Gomez is te zien in een kortfilm waar wij de...

EWWW: Selena Gomez is te zien in een kortfilm waar wij de kriebels van krijgen

Ze schraapt glazuur van haar been met een groot mes, zuigt op een oogbal en gaat in bad met een levensecht masker.

Selena Gomez
Photo News

Selena Gomez werkte samen met Petra Collins aan een enge kortfilm. En de fragmenten die ze ervan postte op Instagram zijn behoorlijk luguber. Zo zien we de zangeres onder meer zuigen op een oogbal. Ewww!

In maart ontvolgde Selena Gomez haar toenmalige bestie Petra Collins op Instagram. Toch ziet het ernaar uit dat de plooien nu zijn gladgestreken. Op professioneel vlak dan toch, want ze volgen elkaar nog steeds niet op Instagram.

Het duo werkte eerder al samen aan de videoclips van ‘Bad Liar’ en ‘Fetish’. Nu sloegen Selena en Petra de handen opnieuw in elkaar om een enge kortfilm te maken voor de nieuwste functie van Instagram IGTV die toelaat langere filmpjes te posten. Ze droomden ervan om samen een horrorfilm op te nemen. Et voila!

a love story

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

‘A Love Story’

In ‘A Love Story’ zien we Selena van een totaal andere kant. Ze zuigt op een oogbal, ze schraapt glazuur van haar been met een gigantisch mes en ze gaat in bad met een levensecht masker. Dat ‘gezicht’ laat ze over haar naakte lichaam glijden en kust ze zelfs op het einde. We zien de zangeres ook aan de voeten zitten van een bijzonder rare figuur met een hoofd dat gemaakt is van verschillende handen en vingers.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Creep

Klinkt allemaal een beetje – heel erg – raar, en geloof ons: dat is het ook! Fans zijn alleszins laaiend enthousiast over de video en ze hopen dat Selena binnenkort een rol krijgt in een grote horrorfilm. Benieuwd hoe de anders zo schattige Selena eruitziet als creep? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje:

Wil je de volledige fragmenten zien? Ga dan naar Instagram IGTV, tik Selena’s naam in en daar vind je het! Ook bij Petra Collins staan er filmpjes.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.