Home Celebs Celeb News Selena Gomez heeft niet langer de meest gelikete Instagramfoto ooit

Selena Gomez heeft niet langer de meest gelikete Instagramfoto ooit

meest gelikete Instagramfoto
Foto: Instagram @selenagomez
Selena Gomez moet vanaf vandaag haar heerschappij over Instagram delen met een andere koningin. Tot nu had ze niet alleen de meeste volgers, maar ook de meest gelikete foto ooit. Dat eerste blijft ze, maar die tweede titel moet ze afgeven aan the one and only Queen B! Tegen het bolle buikje van Beyoncé kan zelfs Selena niet op.

Reclame voor Coca Cola

Zeven maanden lang heeft Selena het record gehouden met een reclamefoto waarop ze drinkt van een flesje Coca Cola met een zinnetje uit één van haar songs op. Ze kreeg er maar liefst 6,3 miljoen likes voor! Moet je kunnen, denken wij dan.

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Baby’s voor Bey

De foto waarmee Beyoncé de ‘Hands To Myself’-zangeres van de troon stoot, is dan ook iets spectaculairder. Met het prachtige plaatje kondigde de popster aan dat ze niet één, maar twee baby’tjes in haar bolle buik heeft! Op 15 uur tijd haalde Bey dan ook al 7,4 miljoen likes binnen, en daar zal de teller ongetwijfeld niet stoppen.

Voorgangers

Het gaat snel in Instagramland. Voor Selena Gomez, had Kendall Jenner ook al eens het record met haar befaamde hartjesharen. En dat met ‘maar’ 3,6 miljoen likes! Anderhalf jaar later staat het record dus op meer de twee keer zoveel vind-ik-leuks als toen.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Tussen het record van Kendall en dat van Selena, kwam er trouwens nog eentje van Justin Bieber. Hij postte een throwbackfoto met Selena, kreeg miljoenen likes maar verwijderde de bewuste foto achteraf.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.