Home Celebs Celeb News ZIEN: Selena Gomez treedt voor het eerst sinds lange tijd op

ZIEN: Selena Gomez treedt voor het eerst sinds lange tijd op

Op Coachella bracht de zangeres samen met DJ Snake, Cardi B en Ozuna de hit 'Taki Taki'.

selena gomez
© Scott Dudelson via Getty Images

Afgelopen weekend maakte Selena Gomez een verrassingsverschijning op Coachella waar ze samen met DJ Snake, Cardi B en Ozuna de hit ‘Taki Taki’ bracht. Het is de eerste keer sinds haar hospitalisatie vorig jaar dat de zangeres weer optreedt.

Tijdens de set van DJ Snake op Coachella verscheen niemand minder dan Selena Gomez opeens op het podium. Samen met Cardi B en Ozuna brachten ze voor de eerste keer live hun hit ‘Taki Taki’. En dat deed ze in een prachtige, witte en classy outfit. Het exclusieve moment werd natuurlijk op camera vast gelegd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Begin oktober 2018 werd Selena Gomez opgenomen in een mentale gezondheidskliniek voor haar anxiety en depressie. Het is dan ook de eerste keer sinds lange tijd dat de ‘Back to You’-zangeres terug op het podium staat. En ze bracht het er fantastisch vanaf! Kan ze nu alsjeblieft terug nieuwe muziek lanceren, zodat we nog meer zulke optredens van haar zien? Fingers crossed!

View this post on Instagram

Coachella for the night with T

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.