Home Celebs Celeb News Selena Gomez had tijdens de AMAs een paniekaanval vlak voor ze het...

Selena Gomez had tijdens de AMAs een paniekaanval vlak voor ze het podium opging

Dat én technische problemen zouden ervoor gezorgd hebben dat de zangeres vals zong.

Selena Gomez
© Getty

Selena Gomez was tijdens de American Music Awards niet op haar opperste best. Ze zong haar nieuwe hit ‘Lose You To Love Me’ live, maar dat ging niet helemaal vlot. Nu is aan het licht gekomen dat de zangeres vlak daarvoor een paniekaanval had. Zou dat de reden zijn waarom Selena niet helemaal toonvast zong?

Na haar optreden waarmee Selena Gomez het startschot van de American Music Awards gaf, kreeg de zangeres een heleboel commentaar over zich heen. Volgens velen zong ze vals tijdens haar live-versie van ‘Lose You To Love Me‘. Aangezien Selena lange tijd niet op een podium heeft gestaan, is het logisch dat ze er nog wat moet inkomen. Toch was er meer aan de hand dan enkel de zenuwen.

Een anonieme bron vertelde aan E! News dat Selena voor ze het podium opging een paniekaanval had. ‘Selena had anxiety en kreeg een paniekaanval vlak voor ze vertrok en ze legde heel wat druk op zichzelf’, aldus de bron.

Technische problemen

Dat is trouwens niet de enige verklaring voor haar gebrekkige prestatie. Tijdens haar eerste lied zouden er namelijk ook technische problemen geweest zijn. Op Twitter verscheen een bericht van iemand die beweert deel uit te maken van het geluidsteam. Volgens die persoon werkte Selena’s oortje niet goed en ging het heel de tijd aan en uit waardoor ze zichzelf soms niet kon horen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Oogverblindende look

Ondanks alle commentaar is Selena alvast heel blij om terug te zijn. Ze deelde haar oogverblindende look op Instagram en bedankte haar fans en team onder de post.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.