Home Celebs Celeb News Selena Gomez stoot zichzelf van tweede plaats in lijst van meest gelikete...

Selena Gomez stoot zichzelf van tweede plaats in lijst van meest gelikete Instagramfoto’s

Selena Gomez
Foto: Reporters
Beyoncés babybuikfoto zal waarschijnlijk nog heel lang op nummer één in de lijst van meeste Instagramlikes staan, maar de tweede plaats is sinds afgelopen weekend niet meer voor de Coca Cola-foto van Selena Gomez. Maar wel voor haar eerste officiële koppelfoto met The Weeknd!

Couple goals

Selena en haar bae Abel waren afgelopen weekend op Coachella – wie niet, right? Oh ja, wij. Samen op het bekendste festival ter wereld, dat vraagt om een leuke foto ter herinnering, moet Sel gedacht hebben. Dus postte ze haar allereerste koppelfoto met de zanger op Instagram. We hoeven je niet te vertellen dat die in no time veel likes verzamelde. Héééél veel. Ondertussen staat de teller al op 6,8 miljoen, waardoor het nu de tweede meest gelikete foto op Instagram ooit is.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Een week geleden had The Weeknd trouwens ook al een eerste foto van hun tweetjes gedeeld op zijn Instagrampagina. Nu ze het allebei gedaan hebben, zijn ze pas écht Instagram official. Jelena, wie?

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Selena staat nu dus twee keer in de top drie van meest gelikete Instagramfoto’s. Haar befaamde Coca Cola-foto stond met z’n 6,6 miljoen likes een hele tijd op de eerste plaats, maar moest bijna drie maanden geleden wijken voor de zwangerschapsaankondiging van Queen B. En nu dus voor haar eigen officiële liefdesaankondiging. Helemaal terecht, denken wij dan, want wat zijn ze schattig samen!

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Meer celeb news

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.