Home Celebs Celeb News ZIEN: ‘Sex Education’-actrices Tanya ‘Lily’ Reynolds en Patricia ‘Ola’ Allison zijn #friendshipgoals

ZIEN: ‘Sex Education’-actrices Tanya ‘Lily’ Reynolds en Patricia ‘Ola’ Allison zijn #friendshipgoals

Het hoogtepunt van de video? Wanneer Patricia aan Tanya heel lief vraagt of ze de worm wil dansen.

Sex Education
© Netflix

Jullie zijn pas echt goeie vrienden als jullie echt de moeilijkste vragen over elkaar kunnen beantwoorden. Net als ‘Sex Education’-actrices Tanya ‘Lily’ Reynolds en Patricia ‘Ola’ Allison bijvoorbeeld, die zopas bewezen dat zij de award voor liefste vriendinnen verdienen.

Een serie waar wij absoluut geen genoeg van kunnen krijgen? ‘Sex Education‘! De tienerreeks is niet alleen heel grappig, maar ook enorm leerrijk en ze zit vol belangrijke levenslessen. Daarnaast zijn ook de relaties en vriendschappen op het scherm gewoon te heerlijk om niet te volgen! Maar ook naast het scherm zijn er al banden ontstaan. Zo vormden de personages van Connor Swindells (Adam Groff) en Aimee Lou Wood (Aimee Gibbs) in het eerste seizoen een koppel, maar vonden de acteurs die hen spelen ook in het echt de liefde bij elkaar. Ze zijn nu nog steeds samen!

Opgelet, spoiler alert!

En dat is niet de enige band die in real life werd gevormd. Tanya Reynolds (Lily Iglehart) en Patricia Allison (Ola Nyman), die op het einde van het tweede seizoen een koppel zijn in ‘Sex Education’, zijn ook naast het scherm superschattig samen, maar dan als vrienden!

De worm

Onlangs verscheen op het officiële Instagramaccount van ‘Sex Education’ een video waarin de twee actrices een vriendschapsquiz spelen. Ze weten niet alles van elkaar, maar wel de gekste dingen. Zo weet Tanya bijvoorbeeld dat rijst de weg is naar Patricia’s hart en zijn ze allebei grote fan van de Netflixserie ‘Big Mouth‘. En wanneer ze iets niet weten, is hun interactie met elkaar te leuk voor woorden. Het hoogtepunt van de video? Wanneer Patricia aan Tanya heel lief vraagt of ze de worm wil dansen. De beweging die daarna komt, is gewoon hilarisch!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.