Home Celebs Celeb Style & Beauty HOLA: deze sexy fotoshoot van Noah Centineo maakt je dag helemaal goed

HOLA: deze sexy fotoshoot van Noah Centineo maakt je dag helemaal goed

In de drie foto's zien we acteur zonder T-shirt en met een wilde haardos verleidelijke blikken werpen.

Noah Centineo
© Isopix

Sinds zijn rol als Peter Kavinsky in ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is Noah Centineo de droom van heel veel meisjes geworden. Can you blame them? Kijk naar hem! Nu zijn er ook nog eens supersexy foto’s opgedoken die ons alleen maar meer doen crushen op de acteur.

Het Amerikaanse W Magazine heeft zonet een héél sexy fotoshoot van Noah Centineo op Instagram gepost en het is het allerbeste dat je vandaag zal zijn. In de drie foto’s zien we namelijk de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur zonder T-shirt en met een wilde haardos verleidelijke blikken werpen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bescheiden

De foto’s horen bij een interview met Noah Centineo in W Magazine. Een interview waarin hij trouwens heel bescheiden blijft, want wanneer het magazine hem ‘het nieuwste vriendje van het internet’ noemt, geeft hij de eer aan zijn personages. ‘Niet ik, maar de personages zijn de droom.’ Al hebben we zo het gevoel dat hij veel weg heeft, of toch op zijn minst veel geleerd heeft, van Peter Kavinsky en Jamey. We kunnen niet wachten om hem in de tweede film van ‘TATBILB’ te zien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.