Home Celebs Celeb News OMG: de ‘Shadowhunters’-acteurs komen volgend jaar naar België

OMG: de ‘Shadowhunters’-acteurs komen volgend jaar naar België

KLZ Events kondigde afgelopen weekend de nieuwe conventie aan op sociale media.

Shadowhunters
Netflix

Na WereWolfCon, BloodyNightCon en ArchieCon komt KLZ Events met nog een nieuw fanevenement naar ons land. In 2019 kan je namelijk je favoriete ‘Shadowhunters‘-acteurs in real life ontmoeten. Oh my God!

Wil jij op de foto met KatherineClaryMcNamara en MatthewAlecDaddario of wil je de handtekening van DominicJaceSherwood? Wie weet kan dat binnenkort! KLZ Events, dat ook verantwoordelijk is voor de organisatie van ArchieCon, WereWolfCon en BloodyNightCon, komt vanaf volgend jaar namelijk met een nieuw fanevent, DarkShadeCon! KLZ kondigde het goede nieuws afgelopen weekend aan met een post op sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dark, Blood, Lead

Op 23 en 24 november 2019 kan je dus misschien wel je favoriete ‘Shadowhunters‘-personage in real life ontmoeten. Wie van de acteurs precies naar Brussel komt, is nog niet geweten, maar het worden vast toppers! Ook de prijzen van de passen zijn al bekend: voor ‘Dark‘ betaal je 75 euro, voor ‘Blood‘ 175 euro en voor ‘Lead‘ 280 euro. Wat je voor die prijzen exact krijgt, is nog niet duidelijk. Volgende week zou er meer info zijn. Hou dus zeker hun socialemediakanalen goed in de gaten!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.