Home Celebs Celeb News Shawn Mendes lanceert zijn vierde studioalbum ‘Wonder’

Shawn Mendes lanceert zijn vierde studioalbum ‘Wonder’

Welke song is nu al jouw persoonlijke favoriet?

shawn mendes wonder
© Getty

Goed nieuws voor de Shawn Mendes-fans onder ons: het nieuwe album van de Canadese zanger is vanaf vandaag uit. Daarop staat niet enkel de titelsong ‘Wonder’ en de collab met Justin Bieber ‘Monster’, maar nog heel wat andere leuke muziek.

Na een documentaire, een liveconcert op Netflix en een collab met niemand minder dan Justin Bieber, brengt Shawn Mendes nu ook zijn vierde studioalbum ‘Wonder’ uit. Op Spotify vind je volgens Shawn de verbeterde versie namelijk ‘Wonder, the Enhanced Album‘: ‘Voor een diepere blik in mijn album, check #wonder the enhanced album op Spotify 🖤’. Op het album staan maar liefst veertien titels. Het eerste nummer is een één-minuut-lange intro. Daarop volgt zijn titelsong ‘Wonder’. En dan krijgen we nog twaalf leuke liedjes te horen, waaronder de samenwerking ‘Monster‘ met Justin Bieber.

Wij wachten alvast vol ongeduld tot concerten weer door kunnen gaan en wij al deze nummers luidkeels mee kunnen zingen! Wij zetten ‘Dream‘ alvast on repeat. Welke song is nu al jouw persoonlijke favoriet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.