Home Celebs Celeb News LOL: Shawn Mendes en Camila Cabello posten na kritiek expliciete kusvideo op...

LOL: Shawn Mendes en Camila Cabello posten na kritiek expliciete kusvideo op Instagram

'We willen tonen hoe we echt kussen.'

Shawn Mendes
© Getty

Dat Shawn Mendes en Camila Cabello niet bang zijn om affectie voor elkaar te tonen in het openbaar is ondertussen wel duidelijk. Toch besloten de twee celebs het er nog eens extra in te wrijven. En dat deden ze op een heel expliciete, en ietwat vieze, manier.

Shawn Mendes postte zopas een hilarische video van hem en Camila Cabello op Instagram. In het fragment begint de ‘In My Blood‘-zanger als volgt: ‘Op Twitter en zo zagen we dat jullie dingen zeiden over de manier waarop we kussen en dat het er gek uitziet, dat we kussen zoals vissen.’ Waaraan Camila dit toevoegde: ‘Ja, dat heeft ons echt gekwetst.’ Shawn gaat daarna verder: ‘Dus we willen tonen hoe we echt kussen.’

Overdreven natte zoen

Meteen na die zin volgt een kus die de sexy kant op lijkt te gaan, maar meteen verandert in een overdreven natte zoen waarbij de twee ‘Señorita‘-artiesten hun mond wagenwijd openzetten en Camila haar volledige tong gebruikt. De video werd op één uur tijd meer dan 2 miljoen keer bekeken. Ondertussen heeft de video al meer dan 11 miljoen views. Bekijk het hilarische fragment zelf hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.