Home Celebs Celeb News Shawn Mendes en Camila Cabello brengen hun versie van ‘The Christmas Song’...

Shawn Mendes en Camila Cabello brengen hun versie van ‘The Christmas Song’ uit

‘Shawn en ik wilden al onze liefde uitsturen naar jullie dus hebben we iets speciaals samengesteld.’

shawn mendes camila cabello kerstliedje
© Getty

Nadat Shawn Mendes afgelopen vrijdag zijn nieuwe album ‘Wonder’ op de wereld losliet, hebben we nu nog goed nieuws. De ‘Monster’-zanger bracht zopas een kerstliedje uit met niemand minder dan zijn vriendin Camila Cabello.

Camila Cabello en Shawn Mendes zongen hun eigen versie van het kerstliedje ‘The Christmas Song‘, origineel ingezongen door Nat King Cole, in en deelden dit met de wereld. Dit leuke nieuws kondigde de ‘Havana’-zangeres aan op Instagram met volgende caption: ‘Dit is zo’n gek jaar geweest met zoveel uitdagingen. De feestdagen zijn belangrijker dan ooit om liefde en vriendelijkheid bij iedereen te verspreiden. Shawn en ik wilden al onze liefde uitsturen naar jullie dus hebben we iets speciaals samengesteld, onze vertolking van #TheChristmasSong ❤️.’

Volgens de celeb zullen alle streams de mensen die op dit moment in nood zijn ondersteunen en doneren ze 100.000 dollar aan Feeding America om dit te starten. ‘We houden zo veel van jullie en hopen dat jullie van dit nummer zullen genieten tijdens een zeer veilige en fijne feestdag! Het zou onze feestdagen goed maken als je naar hun website zou gaan en zou doneren aan een van hun sectoren en je gemeenschap zou helpen! Ze hebben sectoren over de hele natie. Laten we vandaag ons kleine hoekje van de wereld mooier maken ❤️ Tarzan zegt hallo.’

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beluister het nummer hieronder on repeat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.