Home Celebs Celeb News OMG: Shawn Mendes poseert halfnaakt voor Calvin Klein

OMG: Shawn Mendes poseert halfnaakt voor Calvin Klein

Het beeld van de 'Treat You Better'-zanger met ontbloot bovenlichaam leverde op Instagram alleen al bijna 8 miljoen likes op.

© photonews
© photonews

Shawn Mendes weet hoe hij zijn fans moet verrassen op een zondagochtend. De singer-songwriter postte op zijn Instagrampagina namelijk de eerste beelden van zichzelf in de nieuwste campagne van Calvin Klein. Dat hij niet meer dan een boxershort draagt, juichen zijn fans alleen maar toe.

Vanuit zijn zetel zwoel de lens in kijken of nonchalant tegen het aanrecht leunen. Uit de twee campagnefoto’s die popster Shawn Mendes gisteren online gooide, kunnen wij alvast geen favoriet kiezen. Dat wij niet de enigen zijn die het er warm van krijgen, is duidelijk te merken aan de talloze reacties en tweets van zijn fans. Het internet ontplofte zowat toen de foto’s verschenen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voldoende aandacht

Shawn Mendes’ fans deelden de foto’s veelvuldig op sociale media en spaarden daarbij vooral hun duimpjes en hartjes niet. Ook de commentaren onder de beelden geven weer dat zij hoteldebotel werden van het Shawns aanzicht. De foto waarop Shawn met enkel een witte onderbroek staat, haalde op Twitter al 80.000 retweets en nog eens 20.000 reacties. Ook op Instagram kreeg het smakelijke beeldmateriaal voldoende aandacht. Daar tikte de foto al snel de 7 miljoen likes aan. Niet slecht, Shawn!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer foto’s? 

De lancering van de nieuwe Calvin Klein-collectie staat gepland voor later deze week. Hopelijk verschijnen er nog meer beelden van de ‘Treat You Better’-zanger met ontbloot bovenlichaam. Ondertussen kan je de campagne ook al bewonderen in de etalages van de Calvin Klein-winkels.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.