Home Celebs Celeb News OOH: Shawn Mendes reageert heel lief op verloving van Hailey Baldwin en...

OOH: Shawn Mendes reageert heel lief op verloving van Hailey Baldwin en Justin Bieber

Er werd lange tijd gedacht dat de zanger iets had met Hailey, tot zij vorige maand alle foto's van hun tweeën van Instagram verwijderde.

Shawn Mendes
© Reporters

Shawn Mendes zit helemaal niet in zak en as nu Hailey Baldwin gaat trouwen met Justin Bieber. Tot vorige maand werd nochtans gedacht dat de ‘In My Blood’-zanger een koppel vormde met Hailey. ‘Ik heb haar onmiddellijk een berichtje gestuurd toen ik het nieuws van de verloving hoorde’, zegt de zanger in een interview.

Hailey en Justin

Shawn Mendes en Hailey Baldwin zijn altijd blijven ontkennen dat ze een koppel waren, ondanks de hardnekkige geruchten. De twee werden sinds november vorig jaar heel vaak samen gezien, ze deelden foto’s van hun tweeën op sociale media én ze zagen er erg verliefd uit op de rode loper van het Met Gala in mei. Maar in juni verwijderde Hailey plots alle foto’s van hun tweeën van Instagram, en wat daarna gebeurde, weet zowat de hele  wereld: ze verloofde zich met haar ex, Justin Bieber.

En toch is Shawn Mendes niet boos op zijn Canadese collega, en ook niet op Hailey. In een video die woensdag verscheen zegt hij dat hij Hailey onmiddellijk een berichtje stuurde om haar proficiat te wensen nadat hij het nieuws vernam. Wanneer de interviewer vraagt naar een eventuele feud met Justin, reageert Shawn ontkennend: ‘Mensen willen graag denken dat er meer is, maar dat is er niet.’ Hij vertelt zelfs dat Bieber een heel grote inspiratie voor hem was toen hij jonger was.

‘Ik hou van hen beiden’

Nog voor het nieuws van de verloving reageerde de ‘In My Blood’-zanger erg positief op de geruchten dat Hailey terug samen zou zijn met haar ex, Justin Bieber. ‘I love them both‘, zei hij toen, ‘Het zijn twee geweldige mensen. Ik weet niet of ze aan het daten zijn of niet, maar ik zou het geweldig vinden.’

Mendes ontkende dan ook altijd dat er tussen hem en het model meer was dan gewoon vriendschap. Maar de blikken die ze elkaar gaven op het Met Gala zeiden toch wat anders. Laat ons het erop houden dat Shawn gewoon een goede verliezer is die anderen het geluk gunt. Een echte good guy, dus.

@tommyhilfiger #metgala

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Meer celeb news:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.