Home Celebs Celeb News Shawn Mendes over zijn schaamhaar: ‘Scheren? Dat doe ik zeker.’

Shawn Mendes over zijn schaamhaar: ‘Scheren? Dat doe ik zeker.’

De zanger gaf ook informatie over zijn seksleven prijs.

Shawn Mendes
© Getty

We hadden nooit gedacht dat we zoveel persoonlijke dingen over een van onze favoriete zangers te weten zouden komen, maar it’s our lucky day! Shawn Mendes verklapte namelijk in een radio-interview wanneer hij zijn maagdelijkheid verloor, hoe oud de oudste vrouw was met wie hij ooit seks had én of hij zijn schaamhaar scheert. Omg!

Elektrische schokken

Dé manier om enkele héél persoonlijke dingen te weten te komen over celebs is blijkbaar met elektrische schokken. Tijdens het Nieuw-Zeelandse radioprogramma ‘The Edge’ speelde Shawn Mendes een spel met de presentatoren, waarbij hij zo veel mogelijk persoonlijke vragen moest beantwoorden. Als hij geen antwoord wilde geven, kreeg presentator Chang via clips aan zijn tepels elektrische schokken.

Maagdelijkheid en schaamhaar

De ‘Treat You Better‘-zanger beantwoordde drie vragen, maar al de rest hield hij liever in het midden, ook al leed Chang daardoor pijn. Shawn vertelde onder andere dat hij zijn maagdelijkheid verloor op zijn zestiende én dat hij op zijn negentiende seks heeft gehad met een vijfentwintigjarige vrouw. Toen de presentator vroeg of hij zijn schaamhaar scheert, antwoordde hij met plezier: ‘Mijn schaamhaar scheren? Ja, dat doe ik zeker. Zou het niet raar zijn als ik dat niet deed of weigerde om deze vraag te beantwoorden?’ Zo, dat weten we nu ook weer!

Op bepaalde vragen zoals ‘Hoeveel sekspartners heb je al gehad?’, ‘Wie was de laatste celeb met wie je kuste?’ en ‘Welke geluiden maak je tijdens de seks?’ hadden wij graag een antwoord gehad, maar helaas! Bekijk het grappige spel hieronder vanaf 7:20.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.