Home Celebs Celeb News VIDEO: Shay Mitchell leest huilend afscheidsbrief aan ‘Pretty Little Liars’ voor

VIDEO: Shay Mitchell leest huilend afscheidsbrief aan ‘Pretty Little Liars’ voor

Shay Mitchell
Foto: Shay Mitchell
Verdrietig, angstig, opgewonden, doodsbang, geïnspireerd, blij, nerveus, onzeker, trots en boos zijn enkele woorden die Shay Mitchell gebruikt om het einde van ‘Pretty Little Liars’ te beschrijven. De populaire serie had vorige week haar allerlaatste opnames, en dat was voor de acteurs misschien nog moeilijker dan voor ons.

‘Ik wist niet dat het mogelijk was om zoveel gevoelens in één keer te voelen’, begint de actrice die de rol van Emily Fields vertolkt. Dat de spelers van ‘Pretty Little Liars’ zeven jaar lang samen waren, maakt het erg moeilijk om afscheid te nemen. Vorige week hebben ze nog tatoeages laten zetten met de initialen van de personages die ze spelen in de serie.

Afscheidsbrief

Shay beschrijft het gevoel verder als ‘de laatste schooldag met een extra [gevoel van] leegte’. Terwijl de 29-jarige actrice haar tranen probeert te onderdrukken, blikt ze terug op de tijd dat ze op de grond van haar appartement in Toronto zat met acteerhuiswerk, dromend over hoe haar leven eruit zou gaan zien later. ‘Nu is het beter dan ik ooit had mogen dromen, en dat dankzij deze serie’, vertelt ze.

Het wordt pas écht emotioneel wanneer Shay het heeft over haar mede-actrices. ‘Het is ons gelukt’, zegt ze. ‘Emily, Hanna, Aria, Spencer en Ali zijn nu ergens waar alle geliefde karakters heen zijn wanneer mensen niet meer over hen schrijven. Het einde’, zegt ze. Snik! 

Verder bedankt Shay de schrijvers voor het neerpennen van het belangrijkste hoofdstuk uit haar leven. Ze eindigt de video door al haar fans te bedanken voor alle steun, en zegt dat ze uit kijkt naar een nieuw begin.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.