Home Celebs Celeb News ZIEN: Shay Mitchell en Ashley Benson houden danswedstrijdje op TikTok

ZIEN: Shay Mitchell en Ashley Benson houden danswedstrijdje op TikTok

Dit doet ons zo hard denken aan de dansscène die Emily en Hanna ooit hadden in 'Pretty Little Liars'!

Shay Mitchell
© Getty

Shay Mitchell heeft sinds kort TikTok en ze heeft de tijd van haar leven op de app. Ze deelde niet alleen een video met haar dochtertje Atlas Noa. Nu heeft de ‘Pretty Little Liars’-actrice ook een dansvideo gemaakt met haar ex-collega Ashley Benson. Awww, the feels! 

Het is ondertussen bijna drie jaar geleden dat we afscheid namen van ‘Pretty Little Liars’. Er is sindsdien heel wat veranderd in de levens van de geliefde cast. Zowel Troian Bellisario als Shay Mitchell verwelkomden hun allereerste kindje, Lucy Hale speelde al een heleboel andere film- en televisierollen, waaronder die van Katy Keene in de ‘Riverdale’-spin-off, Ashley Benson is al een hele tijd samen met Cara Delevingne en Sasha Pieterse stapte in 2018 in het huwelijksbootje.

Toch wil dat niet zeggen dat de vijf actrices geen contact meer hebben met elkaar en dat ze zich soms niet nog eens helemaal mogen uitleven. En dat moeten ook Shay Mitchell en Ashley Benson gedacht hebben. Het duo is namelijk te zien in een grappige dansvideo op Shays TikTokaccount. De twee meiden doen een danswedstrijdje op het lied ‘Wow you can really dance’. Als caption schreef Shay onder de video: ‘dance competition with Benzo’.

@shaymitchelldance competition with Benzo♬ Wow you can really dance – marjoleinalberts

Dansscène in ‘Pretty Little Liars’

We zijn blij om te zien dat ze elkaar nog niet uit het oog verloren zijn! Dit doet ons trouwens enorm denken aan de dansscène die hun personages Emily en Hanna ooit hadden in ‘Pretty Little Liars’. Herinner jij je deze nog? Hanna schakelde toen de hulp in van haar vriendin om te leren dansen voor een schoonheidswedstrijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.