Home Celebs Celeb News ‘You’-actrice Shay Mitchell is mama geworden van haar eerste kindje

‘You’-actrice Shay Mitchell is mama geworden van haar eerste kindje

De actrice maakte het nieuws zelf bekend via Instagram.

Shay Mitchell
© Getty

Het leek wel alsof Shay Mitchell een eeuwigheid zwanger was, maar afgelopen weekend is de ‘You’-actrice mama geworden van haar eerste kindje. Dat maakte ze enkele uren geleden zelf bekend via Instagram.

In juni kondigde Shay Mitchell aan dat ze in verwachting was. Op dat moment was de actrice ook al zes maanden zwanger, maar ze had ervoor gekozen om haar zwangerschap tot dan geheim te houden voor het grote publiek.

Een meisje

Nadien was Shay altijd heel open over haar zwangerschap. Zo kon je haar avontuur makkelijk volgen op haar YouTube-kanaal waar ze regelmatig updates deelde. Zo liet ze bijvoorbeeld eerder al weten dat in verwachting was van een meisje.

View this post on Instagram

Never letting go…

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Gisteren was het grote moment dan eindelijk aangebroken, want de 32-jarige actrice zou op zondag bevallen zijn van haar eerste kindje. Dat maakte ze zelf bekend via een foto op Instagram. Hier zie je hoe Shay de hand van haar baby vast heeft. Als onderschrift staat er nog ‘Ik laat je nooit meer los’ onder. Meer details zoals bijvoorbeeld de naam zijn momenteel nog niet geweten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.