Home Celebs Celeb News SHE’S BACK: Nina Dobrev keert nu écht terug naar ‘The Vampire Diaries’!

SHE’S BACK: Nina Dobrev keert nu écht terug naar ‘The Vampire Diaries’!

Nina Dobrev
Driewerf hoera, want ons favoriete hoofdpersonage/vampier/doppelgänger keert binnenkort terug naar ‘The Vampire Diaries‘! Nina Dobrev liet dat zelf weten via een Instagramfoto – en maakte daarmee miljoenen fans he-le-maal gelukkig.

Nina Dobrev – of beter: Elena Gilbert – verdween op het einde van seizoen zes van ons televisiescherm. Door een tragische twist van het lot (lees: Elena kan pas leven als haar bestie Bonnie sterft) doen we het ondertussen dus al bijna twee seizoenen zonder Elena. Met veel trieste ‘(D)Elena’-fans tot gevolg…

#tbt?

Maar: er is hoop! Nina postte gisteren een foto op Instagram waarin duidelijk te zien is dat ze het script van de zestiende aflevering van het achtste seizoen in haar bezit heeft, met het opschrift ‘Nina Dobrev’. In de allerlaatste aflevering, ‘I was feeling epic’, zullen we haar dus zéker terugzien, yes! Nina postte de foto op een donderdag, maar verzekerde de fans dat het hier niet om een #throwbackthursday ging.

I know it's Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

De laatste loodjes

Nina zal dus helpen om een mooi einde aan de serie te breien, al is het nog niet helemaal zeker dat ze dat in de rol van Elena Gilbert zal doen. Verschillende fantheorieën doen namelijk de ronde dat Nina misschien wel terugkeert als Katherine Pierce. En hoewel we Katherine maar al te graag zien terugkeren, hopen we stiekem toch op een romantische verzoening tussen Damon en Elena. Eind goed, al goed, right?

Aftellen

We tellen dus met smart af tot de zestiende aflevering, al zijn we stiekem ook wel sad dat dat de aller-allerlaatste zal zijn. Gelukkig hebben we ‘The Originals‘ en binnenkort ‘Riverdale‘ nog om de leegte te vullen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.