Home Celebs Dit is waarom Snapchat het account van Grace VanderWaal verwijderde

Dit is waarom Snapchat het account van Grace VanderWaal verwijderde

Grace vanderwaal
Foto: Belga Images
Wist je dat er een leeftijdsgrens staat op Snapchat? je moet namelijk dertien jaar of ouder zijn om de app te mogen gebruiken. Natuurlijk kan je die regel gewoon omzeilen door een andere geboortedatum in te voeren. Maar als je twaalf jaar én wereldberoemd bent, is dat een stuk lastiger. Zo ook voor de 12-jarige Grace VanderWaal, de kleine zangeres met de ukelele die in september ‘America’s Got Talent’ won.

Strenge Snapchat

Op de meeste social media-kanalen staan er een leeftijdsgrenzen, maar wie wist dat ze er zo streng op waren? De leeftijd van ‘America’s Got Talent‘-winnares Grace VanderWaal is wereldwijd bekend, dus toen ze bij Snapchat doorhadden dat ze op hun app zat, gooiden ze Graces account er gewoon af! So sad. 

Vijf dagen

Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op de terugkeer van de zangeres. Over precies vijf dagen mag ze dertien kaarsjes uitblazen. Onder een Instagramfoto schrijft de zangeres dat ze komende zondag, op haar dertiende verjaardag dus, een nieuw account zal aanmaken. Yay! Ondertussen kan je Grace natuurlijk nog altijd volgen op Instagram en Twitter.

Om haar zangtalent te bewonderen en de optredens te zien waarmee ze ‘America’s Got Talent’ won, moet je op YouTube zijn. Dit blijft onze favoriet!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.