Home Celebs Snapchat story: dit was de galapremière van de musical ‘Beauty and the...

Snapchat story: dit was de galapremière van de musical ‘Beauty and the Beast’

Foto: Marmalade
Afgelopen weekend ging de langverwachte musical ‘Beauty and the Beast’, met Josje Huisman als Belle, in première. Zondag werd BV-land uitgenodigd op een fancy feest om het begin van de voorstellingen officieel in te zetten. En waar bekende koppen, mooie jurken en Disney-nostalgie is, daar zijn wij!

Veel BV’s en véél entertainment

Of wij tussen bekende gezichten zoals Kaat, Karin en Tamara uit ‘Thuis’ (oftewel Leen Dendievel, Kadèr Gürbüz en Tine Priem), Gertje Verhulst en de gasten van State of Mind naar ‘Beauty and the Beast’ willen komen kijken? Uhm, du-uh?! We trokken onze meest gala-achtige (not a word) outfit aan – gewoon een little black dress dus – en reden vol verwachting naar Flanders Expo in Gent.

Beauty and the Beast
Foto: Marmalade

En of onze verwachtingen ingelost worden! Niet alleen door de massa BV’s die zich voor de gelegenheid helemaal had uitgedost – er zouden nog nooit zo veel bekende mensen aanwezig geweest zijn op een musicalpremière –  maar veel meer nog door de voorstelling zelf. Josje was de perfecte Belle, Jan Schepens als het Beest maakte ons echt een beetje (heel) bang en Eline De Munck als plumeau Babette vormde een hilarisch koppel met kandelaar Lumière, gespeeld door een zalige Peter ‘Piet Piraat’ Van de Velde. Check ons Snapchatverhaal hierboven voor een voorsmaakje van het spektakel!

Beauty and the Beast
Foto: Marmalade

Er staan maar liefst 29 voorstellingen gepland, waarvan de eersten dus al afgelopen weekend waren. Nog tot en met 30 december trekt Josje haar gele jurk en bruine pruik aan en tickets kan je nog steeds verkrijgen op www.beautyandthebeast.be. Het is het ideale kerstcadeautje (of een late Sinterklaas?), zeg dat wij het hebben gezegd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.