Home Celebs Celeb News SNEAK PEEK: dit zijn de eerste beelden uit de nieuwe videoclip van...

SNEAK PEEK: dit zijn de eerste beelden uit de nieuwe videoclip van Taylor Swift

Taylor Swift
Twitter: @FOTPTaylorSwift

Taylor Swift heeft het afgelopen weekend een aantal van haar allergrootste fans uitgenodigd in Londen voor een luistersessie van haar nieuwe albumReputation’, maar de zangeres had duidelijk nog veel meer in haar agenda staan. Zo werd ze gespot terwijl ze aan het opnemen was voor haar nieuwe videoclip en wij hebben enkele beeldjes voor jullie!

Binnen minder dan een maand komt ‘Reputation’, het nieuwe album van Taylor Swift, uit en wij kunnen niet wachten om alle nummers te beluisteren. ‘Look What You Made Me Do’ en ‘…Ready For It?’ kennen wij alvast he-le-maal uit ons hoofd!

Taylor on set of a music video shoot last night in London!

A post shared by Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates) on

Nu is de zangeres druk bezig met alle voorbereidingen, want ze werd in Londen gespot terwijl ze aan het opnemen was voor haar nieuwe videoclip. Op zaterdagavond werd TayTay gespot in een taxi, op een fiets en op de Millennium Bridge. Wij hebben alvast enkele foto’s gevonden op Instagram en hopen stiekem dat het om de clip van ‘…Ready For It?’ gaat. #fingerscrossed

Taylor on set of a music video shoot last night in London!

A post shared by Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates) on

Bovendien is Taylor de laatste tijd erg veel in Londen. Vrijdagavond heeft ze bij haar thuis de Reputation Secret Sessions, een luistersessie voor haar nieuwe album, georganiseerd en misschien wil zo op die manier ook wat meer tijd doorbrengen met haar boyfriend Joe Alwyn.

Taylor shooting a music video last night in London

A post shared by Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates) on


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.