Home Celebs Spoiler alert! Marlene King deelt hints over PLL-finale op Twitter

Spoiler alert! Marlene King deelt hints over PLL-finale op Twitter

PLL

 Alsof we nog niet op het puntje van onze stoel zitten voor het einde van ‘Pretty Little Liars’, maakte schrijfster Marlene King de spanning net nog iets groter. Ze gooide een paar kleine stukjes van het script van de allerlaatste afleveringen op Twitter en we are freaking OUT!

We moeten nog steeds wennen aan het idee dat we nog tot april moeten wachten op de nieuwe afleveringen van PLL. Het idee dat het de allerlaatste afleveringen ever zullen zijn, maakt ons extreem excited en triest tegelijk. We willen zó graag alle antwoorden weten.

5 tweets

I. Marlene King liet weten op Twitter dat ze bij de pilot – een allereerste aflevering die gemaakt wordt om te testen op een publiek – van ‘Pretty Little Liars’ ook stukjes tekst uit het script had gedeeld. Onder het motto ‘Samen uit, samen thuis’, wou ze nu graag een stukje script van de final episodes weggeven. Je hoort ons niet klagen!

In totaal postte I. Marlene King vijf tweets, waarin ze informatie onthult over Toby, een moord én een bruiloft. Dit is numero uno.

Wat betekent dit, Marlene?! Hier worden we alleen maar verwarder van…

Wacht even… Laat dit alsjeblieft het bewijs zijn dat Toby nog leeft! Maar ja, met PLL weet je het eigenlijk nooit. Het kan ook gewoon een stukje tekst uit een flashback zijn. En heeft hij het tegen Spencer? Of tegen iemand anders?

Dit klinkt toch wel echt alsof er weer een wedding aankomt. Wie zal het zijn? Can’t wait!

Surprise! Het zou PLL niet zijn zonder een goeie dosis spanning, natuurlijk.

Kings laatste tweet beschrijft precies hoe wij ons voelen: we willen nog geen afscheid nemen van de Liars!

Zijn we hier nu iets wijzer uit geworden? Niet echt, hè. Om het allemaal nog wat pijnlijker te maken: Marlene tweette gisteren dat ze het schrijven van de allerlaatste scènes voor vandaag ging laten. Yup, de allerlaatste woorden van PLL zouden op dit moment op papier kunnen staan. Maar hé, it ain’t over ‘til it’s over, dus we hebben nog een paar maanden om rustig afscheid te nemen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.