Home Celebs Celeb News WOW: Stormi kreeg van Travis Scott een prinsessenkoets als kerstcadeau

WOW: Stormi kreeg van Travis Scott een prinsessenkoets als kerstcadeau

Die lijkt zo uit 'Assepoester' te komen!

stormi prinsessenkoets
© Getty

We weten dat celebs over the top kunnen gaan als het op (kerst)cadeaus aankomt. En ook de kinderen komen niets tekort, integendeel. Stormi, de bijna driejarige dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, werd deze Kerstmis verrast met een prinsessenkoets die zo uit een Disneyfilm lijkt te komen.

Stormi Webster heeft als kleuter nu al een leven én een kleerkast om u tegen te zeggen. Vorig jaar kreeg ze van Kris Jenner een gigantisch huis om in te spelen en ook dit jaar trok haar familie alles uit de kast voor Kerstmis. Afgelopen weekend deelde Kylie Jenner op haar Instagram Stories met trots het kerstcadeau dat Stormi kreeg van papa Travis Scott.

Hun dochter heeft nu een echte wit met roze prinsessenkoets waarop staat ‘Princess Stormi’ om mee te spelen. En die lijkt recht uit ‘Assepoester‘ te komen! Het rijtuig was gevuld met allerlei prinsessenkleren en kan zelfs verlicht worden in het donker. Hoe cool is dat?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We zijn al benieuwd wat papa Travis voor Stormi’s zestiende verjaardag in petto zal hebben…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.