Home Celebs Celeb News Stuurt Bella Thorne haar ex Gregg Sulkin subtiele hints via Twitter?

Stuurt Bella Thorne haar ex Gregg Sulkin subtiele hints via Twitter?

Bella Thorne
Foto: Belga
2016 was een heel druk liefdesjaar voor actrice Bella Thorne. In augustus ging het uit met haar boyfriend van meer dan een jaar Gregg Sulkin, daarna begon ze zijn vriend Tyler Posey te daten, die ze dan weer leek te bedriegen met Charlie Puth. Daarna volgden kusfoto’s met meisjes en nog enkele jongens, maar nu lijkt Bella terug naar het begin te willen. Dat is toch wat fans afleiden uit enkele opvallende tweets

Een subtiele hint?

Bella’s haren hebben al alle kleuren van de regenboog gehad, maar tegenwoordig zijn ze pikzwart. En binnenkort gaat de babe weer voor blond. Dat liet ze deze week op Twitter weten met een leuke throwback. Niets aan de hand, denk je? Wel als je een beetje beter kijkt.

Bella postte een foto van zichzelf die gewoon in haar camera roll stond, en die ze dus zo kan delen. Waarom koos ze dan voor een screenshot van de foto waarop je heel wat andere kiekjes in haar camera roll kan zien? Wel, misschien om duidelijk te maken aan ex Gregg Sulkin dat ze alle steamy foto’s van hun tweetjes nog heeft? Want ja, de meerderheid van de foto’s die je onderaan ziet zijn met mister Sulkin. Haar fans merkten het natuurlijk onmiddellijk op.

https://twitter.com/tayidaniels/status/843958676499120129

Iemand maakte zelfs een kleine tutorial om Bella te leren croppen, zodat ze die ‘fout’ niet meer zou maken. Lol!

Hint nr.2

Alsof ze fans van Thorkin – de koppelnaam van Bella en Gregg – nog niet gek genoeg maakte met die eerste tweet, schreef Bella enkele dagen later dit.

Oké, de ‘Shake It Up’-actrice heeft veel exen, maar dit kan toch niet meer toevallig zijn? Het gaat so-wie-so over Gregg. Krijgen we binnenkort te horen dat de twee hun relatie nog een kans geven? Fingers crossed!

Meer over Bella:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.