Home Celebs Celeb News YASSS: Taylor Swift brengt deze zomer haar 7de (!) album ‘Lover’ uit

YASSS: Taylor Swift brengt deze zomer haar 7de (!) album ‘Lover’ uit

En we krijgen meteen haar tweede single ‘You Need to Calm Down’ te horen!

Taylor Swift
© Getty

Na enkele hints hadden verschillende fans al geraden dat Lover’ de titel van Taylor Swifts nieuwe album zou worden. Iets wat de zangeres gisteren ook zelf bevestigd heeft. In haar aangekondigde mededeling maakte de blondine bekend dat haar zevende cd uitkomt op 23 augustus. En dat is nog niet alles, want we kregen meteen ook haar nieuwe single ‘You Need to Calm Down’ te horen. Ons weekend is alvast goed begonnen!

In april bracht Taylor Swift samen met Brendon Urie het nummer ‘ME!’ uit, maar de zangeres was duidelijk nog meer van plan. Eergisteren liet ze namelijk via sociale media weten dat ze op donderdag een kleine update had voor al haar fans. Trouwe volgers van de zangeres hadden al door dat het om een nieuw album zou gaan. Zo is het al twee jaar geleden dat Taylor ‘Reputation’ uitbracht en had ze in de videoclip van haar vorige single de titel van haar nieuwe album verstopt. Het woord lover kwam hier twee keer in beeld en blijkt nu ook effectief de titel van haar zevende album te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lover’ komt uit op 23 augustus, maar om het wachten iets te verzachten, heeft de zangeres meteen ook een nieuwe single vrijgegeven. In het nummer ‘You Need to Calm Down’ horen we alvast wat van the old Taylor terug en daar worden wij heel erg vrolijk van. Voorlopig is er nog geen videoclip, maar die komt er al op 17 juni. Aftellen maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.