Home Celebs Celeb News ZIEN: Taylor Swift toont zich van haar meest poezelige kant in nieuwe...

ZIEN: Taylor Swift toont zich van haar meest poezelige kant in nieuwe ‘Cats’-trailer

Er kwam heel wat kritiek op de eerste beelden van de live-actionremake. Kan dit filmpje jullie wel bekoren?

cats
© Universal Pictures

Een van de meest populaire musicals ‘Cats’ werd verfilmd met een grote sterrencast. Het resultaat kan je vanaf 20 december bewonderen in de bioscoop. De eerste trailer werd helaas niet zo goed ontvangen op sociale media, benieuwd of deze tweede trailer de fans wel kan bekoren.

Het was eerst een steengoed boek, daarna een immens succesvolle musical en nu is het ook een film. ‘Cats’ is een waar fenomeen in de showbizzwereld. Het verhaal onder handen nemen, was dus een riskante opdracht. Eentje dat Oscar-winnende regisseur Tom Hooper met plezier aanging. De eerste trailer van de live-actionremake werd afgelopen zomer gelanceerd, maar die kon tegen alle verwachtingen in niet veel mensen bekoren.

Creepy en awkward

Fans vonden het digitale kattenpakje waar de acteurs en actrices in moesten rondhuppelen geen succes, en dat is nog zacht uitgedrukt. De woorden ‘creepy‘ en ‘awkward‘ kwamen in heel wat reacties op sociale media terug. Universal Pictures wist nochtans een grote sterrencastte strikken om deze klassieker in een nieuw jasje te steken. Onder anderen Taylor Swift, Jennifer Hudson, Idris Elba, Rebel Wilson, James Cordon en Jason Derulo halen het beest(je) in zichzelf naar boven op het grote scherm.

De filmmaatschappij lanceerde nu een tweede trailer, en we zijn benieuwd of dit filmpje wél enthousiast zal onthaald worden. We krijgen alleszins al Taylor Swift (Bombalurina) van haar meest poezelige kant te zien terwijl ze de pannen van het dak danst. Rebel Wilson (Jennyanydots) is haar lompe zelf, Idris Elba (Macavity) jaagt ons de stuipen op het lijf en James Cordon (Bustopher Jones) zorgt voor de vrolijke noot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Mijn ogen doen pijn!’

Toch zijn de kijklustigen opnieuw niet onder de indruk van dit speciaal staaltje acteerwerk. ‘Misschien helpt het als je dit bekijkt wanneer je stoned bent?’, ‘Ik krijg hier kippenvel van, en niet op de goede manier’, ‘Mijn ogen doen pijn!’ en ‘Deze film zou beter op Halloween uitgebracht worden in plaats van tijdens de feestperiode’ zijn maar enkele van de vernietigende comments. Wij moeten eerlijk gezegd ook nog steeds wennen aan deze digitale make-over, maar we zijn wel bereid het een kans te geven op 20 december.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.