Home Celebs Celeb News Taylor Swift zwiert de volledige tracklist van haar nieuwe album ‘Reputation’ online

Taylor Swift zwiert de volledige tracklist van haar nieuwe album ‘Reputation’ online

Ze maakte zelfs een nummer met best friend Ed Sheeran!

Taylor Swift
© Photo News

Lieve Swifties, we weten eindelijk met welke liedjes we binnenkort gaan meebrullen, want Taylor Swift zette haar volledige nieuwe tracklist op Instagram. Dat deed de zangeres omdat er al enkele beelden waren gelekt. Ons hoor je alvast niet klagen.

Op 10 november – dat is nu vrijdag – lanceert Taylor Swift haar nieuwe album ‘Reputation‘. Er doken hier en daar al enkele beelden van dat album op, maar nu doet Taylor daar zelf een schepje bovenop. Ze verklapte namelijk de titels van haar 15 nieuwe nummers.

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Het is niet de eerste keer dat er materiaal van Taylor wordt gelekt. In 2015 konden oplettende fans de videoclip van ‘Style’ ook al een tijdje voor de officiële release op het internet spotten.

Ed Sheeran

En we mogen nog een vreugdedansje maken, want voor het nummer ‘End Game‘ werkte ze samen met haar beste vriend Ed Sheeran. Twee steengoede zangers voor de prijs van één, dat kan gewoon niet slecht zijn!

Het is voorlopig nog wel een geheim hoe de nummers gaan klinken. Maar daar komt vanaf deze vrijdag eindelijk verandering in. Nog even geduld…

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.