Home Celebs Celeb Style & Beauty WOW: ‘The Carrie Diaries’-acteur Austin Butler heeft nu bruin haar

WOW: ‘The Carrie Diaries’-acteur Austin Butler heeft nu bruin haar

Bye bye, blonde lokken!

Austin Butler
Photo News

Austin Butler heeft zijn blonde lokken ingeruild voor bruine! De ‘The Carrie Diaries‘-acteur en vriendje van Vanessa Hudgens is van haarkleur veranderd voor een filmrol.

Je kent Austin Butler vast wel als de knappe acteur met de mooie blonde haardos uit ‘The Carrie Diaries‘. Hij is ook al zeven jaar het vriendje van ‘High School Musical‘-actrice Vanessa Hudgens. Nu postte zij zopas een foto van hun tweetjes op Instagram, en we merkten meteen een grote verandering op. Austin heeft nu namelijk bruin haar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En we moeten toegeven, het staat hem fantastisch! Hij ziet er ook meteen veel ouder uit. Ook Vanessa is fan. Onder de Instagramfoto schreef ze het volgende: ‘Oh SNAPPPP @austinbutler is klaar voor zijn nieuwe project! Mijn man heeft nu bruin haar. Ik vind het leuk ??‍♀️.’

Nieuw project

Over welk nieuw project Vanessa het heeft, is niet heel duidelijk. We weten wel dat Austin bezig is met opnames voor de serie ‘Tell Me a Story‘ en de films ‘The Dead Don’t Die‘ met Selena Gomez en ‘Once Upon a Time in Hollywood‘. Zou het voor een van die rollen zijn? We zullen het binnenkort weten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.