Home Celebs Celeb Style & Beauty ‘The Kissing Booth’-actrice Joey King laat haar haren voor de derde keer...

‘The Kissing Booth’-actrice Joey King laat haar haren voor de derde keer afscheren voor een rol

Ze deelde een video van de kappersbeurt en een foto van het resultaat op Instagram.

Joey King
Photo News

Onlangs verscheen Joey King nog met een appelblauwzeegroene ombre op Instagram, maar dit keer gaat ze voor een heel drastische verandering. Voor haar rol in de misdaadserie ‘The Act‘ liet ze namelijk haar haren helemaal afscheren. Het resultaat deelde ze op Instagram.

Binnenkort is Joey King te zien in de misdaadserie ‘The Act‘ op Hulu. Daarin speelt ze de moordenaar Gypsy Rose Blanchard, de vrouw uit Missouri die haar moeder vermoordde. Speciaal voor de rol ruilde de ‘The Kissing Booth‘-actrice haar lange lokken in voor een bros.

Kappersbeurt filmen

Ze liet haar kappersbeurt filmen en deelde de video samen met een foto van het resultaat op Instagram. En we moeten zeggen: ze rockt het nieuwe kapsel! Onder de post schreef ze ‘Mijn naam voor de komende vier maanden is Gypsy Rose Blanchard. Dit verhaal is heel verontrustend en ik voel mij vereerd dat ik het mag portretteren. Wat een wilde rit zal dit zijn in “The Act”.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aan magazine Allure vertelde Joey dat het haar eigenlijk niet kan schelen wat er met haar haar gebeurt. ‘Ik ben nooit echt gehecht geweest aan mijn haar. Geen enkel deel van mij was nerveus of dacht er twee keer over na.’ Wow! Het is trouwens niet de eerste keer dat Joey een bros heeft voor een rol. Ze deed het eerder ook al voor ‘A Dark Knight Rises‘ in 2012 en in 2014 voor ‘Wish I Was Here’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.