Home Celebs Celeb News ‘The Originals’-actrice Claire Holt is voor de tweede keer in het huwelijksbootje...

‘The Originals’-actrice Claire Holt is voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt

Hopelijk blijft haar sprookje dit keer wél duren.

Claire Holt
Instagram @claireholt

Begin december 2017 kondigde Claire Holt haar verloving met Andrew Joblon aan op Instagram. Afgelopen weekend maakten ze het officieel en stapte het koppel in het huwelijksbootje. Ze deelden allebei een prachtige foto om het goede nieuws te vertellen aan de wereld.

Zaterdag 18 augustus stapte Claire Holt met boyfriend Andrew Joblon in het huwelijksbootje. Het koppel verloofde zich in december 2017, na een relatie van zes maanden. Daarvoor was de ‘The Originals‘-actrice getrouwd met Matthew Kaplan, maar hij vroeg na een jaar al de scheiding aan. Gelukkig vond Claire opnieuw de liefde bij Andrew. Hopelijk blijft haar sprookje dit keer wél duren…

8.18.18 ❤️

A post shared by Claire Holt (@claireholt) on

Boeket pioenrozen

Zowel Claire als Andrew deelden een foto van hun tweetjes op Instagram om aan te kondigen dat ze getrouwd zijn. De actrice schitterde in een prachtige jurk met een boeket pioenrozen in haar handen. Samen staan ze onder een prieel van prachtige bloemen. Meer foto’s zijn er voorlopig niet, maar we zijn er zeker van dat het magisch was! We zijn benieuwd welke ‘The Originals’-collega’s aanwezig waren.

8.18.18 ❤️

A post shared by Andrew Joblon (@ajoblon) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.