Home Celebs WHAAAAT: The Weeknd en Bella Hadid kussend en knuffelend gespot op Coachella

WHAAAAT: The Weeknd en Bella Hadid kussend en knuffelend gespot op Coachella

'Ze zijn 100% zeker terug samen', zegt een insider. Maar een dag eerder hing de zanger nog aan de arm van een andere dame 😏 ...

The Weeknd

The Weeknd mag het in zijn liedjes dan wel over Selena Gomez hebben, in het echte leven heeft hij vooral weer oog voor zijn andere bekende ex-vriendin. Meerdere ooggetuigen zagen de zanger afgelopen weekend kussen en knuffelen met Bella Hadid op de afterparty van Kylie Cosmetics.

‘Opnieuw samen’

Vrijdagavond stond The Weeknd op het podium op Coachella, het festival der festivals in de Verenigde Staten. Volgens aanwezigen werd de zanger tijdens zijn optreden nogal emotioneel toen hij ‘Call Out My Name’ en ‘Privilege’ zong, twee songs die over zijn ex Selena Gomez zouden gaan. Volgens velen een teken dat hij nog niet over zijn ex heen is.

Toch zat de zanger blijkbaar niet lang met zijn gedachten bij Sel. Een insider die net als Abel – de echte naam van The Weeknd – aanwezig was op het vipfeestje van Kylie Cosmetics zag hem zondag een hele avond lang kussen en knuffelen met Bella Hadid, het model met wie hij meer dan een jaar samen was toen het in november 2016 uit raakte.

‘Ze waren de hele tijd aan het knuffelen terwijl zij op z’n schoot zat. Ze zijn 100 % zeker opnieuw samen’, vertelt een ooggetuige. Volgens een andere getuige waren de exen ‘all over each other‘. Nog een andere bron zegt te weten dat Abel en Bella al een tijdje stiekem opnieuw aan het daten zijn, maar dat het nog niet officieel is.

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Biebers ex

We zouden blij zijn voor Bella, ware het niet dat The Weeknd de dag vóór hij met zijn ex gespot werd de hele tijd aan de arm van Biebers ex hing. En dan hebben we het niet over Selena. De zanger had het heel gezellig met Chantel Jeffries, het model/dj met wie Biebs een paar losse flirts had.

De twee liepen arm in arm over de festivalweide en werden ook knuffelend gefotografeerd. Eet de ‘Starboy’-zanger van twee walletjes? Het lijkt er sterk op…

Zijn momentjes met de twee dames deelde The Weeknd niet op zijn sociale media, maar op zijn Instagram was wel te zien dat hij feestte met sterren zoals Nicki Minaj, Quavo en ‘Call Me by Your Name’-acteur Timothée Chalamet.

Coachella 2018

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Meer love alerts:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.