Home Celebs Celeb News The Weeknd en Bella Hadid zijn al kussend gespot

The Weeknd en Bella Hadid zijn al kussend gespot

Wil dit zeggen dat het koppel terug samen is?

The Weeknd
Foto: Isopix

We wisten wel dat het niet stil zou blijven rond The Weeknd en Bella Hadid, zeker niet nadat de Canadese zanger een liedje over haar had geschreven. Nu is het voormalige koppel al kussend gespot op het filmfestival van Cannes, waardoor iedereen denkt dat ze opnieuw samen zijn. OMG!

Terwijl Selena Gomez helemaal klaar is met Justin Bieber, ziet het ernaar uit dat The Weeknd maar niet genoeg krijgt van zijn ex Bella Hadid. Het koppel ging in november 2016 uit elkaar en niet lang daarna was Abel samen met Selena,wat natuurlijk zorgde voor heel wat verdriet bij Bella.

Wasted Times

Nu lanceerde The Weeknd onlangs zijn nieuw album, dat voornamelijk over zijn breuk met de ‘Wolves‘-zangeres gaat. Maar ook Bella komt erin voor, en nog wel op een heel positieve manier. In zijn liedje ‘Wasted Times‘ zingt hij dat hij tien maanden verspild heeft en dat hij het model terug wil.

Abella is terug

En dat heeft duidelijk zijn effect gehad. Het duo werd namelijk al kussend gespot. Bella Hadid was op het filmfestival van Cannes om haar campagne met Alexander Wang voor Magnum te promoten. Na de persconferentie vergezelde The Weeknd haar naar de afterparty. En ook al ontkent Bella de geruchten dat ze opnieuw samen is met haar ex, de foto’s liegen er niet om. Volgens verschillende bronnen verlieten ze het feestje ook samen. Yesss, Abella is terug!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.