Home Celebs Celeb News The Weeknd maakte de H&M-modeshow wel heel awkward voor Bella Hadid

The Weeknd maakte de H&M-modeshow wel heel awkward voor Bella Hadid

The Weeknd
Foto's: Photo News
Je ex tegen het lijf lopen, is altijd een beetje awkward. Zeker wanneer hij je heel snel verving voor een ander meisje en je overal verliefde foto’s van hun tweetjes moet zien. Maar The Weeknd deed er – expres of helemaal per ongeluk – nog een schepje bovenop wanneer hij moest zingen bij de fashion show waarin z’n ex Bella Hadid liep.

‘Nothing Without You’

H&M toonde vorige week op Paris Fashion Week z’n Autumn/Winter-collectie voor dit jaar. In de show liepen onder andere de zusjes Hadid en de muziek werd verzorgd door niemand minder dan The Weeknd. Misschien herinner je je nog dat exen Abel en Bella in november ook samen in de Victoria’s Secret-show zaten na hun breuk, maar toen wist het topmodel nog niet dat hij al samen was met Selena Gomez. Als je weet dat Bella niet super blij is met die nieuwe relatie van haar ex en zei in een interview dat de breuk haar heel veel pijn heeft gedaan, weet je dat het niet de makkelijkste show moet geweest zijn voor het model.

Vooral op het einde kreeg Bella het naar ‘t schijnt moeilijk. Nadat alle looks getoond zijn, komen de modellen altijd allemaal samen op de runway om nog een laatste keer te lopen. Iemand in het publiek filmde Gigi en Bella tijdens dat laatste loopje, en in die video zie je hoe Bella haar zus op een bepaald moment een veelzeggende blik toewerpt. Insiders hebben nu verklaard wat die blik waarschijnlijk betekent. ‘Abel (The Weeknd) zong het refrein van het liedje dat hij tijdens de show bracht altijd voor Bella toen ze samen waren. En dan zingt hij dat wanneer hij weet dat ze in de show zit. Het was heel emotioneel voor Bella maar ze wou het niet tonen.’

That look you give your sister and she just knows @bellahadid @gigihadid @hm #pfw

A post shared by Nikki Ogunnaike (@nikkiogun) on

We snappen heel goed dat het een emo momentje moet geweest zijn voor het topmodel. The Weeknd zingt letterlijk I’d be nothing without you’, oftewel ‘Zonder jou ben ik niets’. Heel lief dus, maar heel pijnlijk als je uit elkaar bent. Zou de ‘Starboy’-zanger het lied bewust gekozen hebben, of vond H&M het misschien gewoon een cool lied? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

Meer drama in Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.