Home Celebs Celeb News Deze voormalige restauranthostess geeft celebs in TikTok-video’s punten op tien

Deze voormalige restauranthostess geeft celebs in TikTok-video’s punten op tien

Mrs. Hailey Bieber krijgt (zelfs na meerdere bezoeken) amper een 3,5/10. Oeps...

tiktok celebs punten
© Getty

Celebs zijn ook maar normale mensen en gaan dus ook op restaurant, maar hoe behandelen zij personeel zoals serveerders? Een voormalige hostess van een restaurant in Manhattan heeft twee TikTok-video’s gemaakt waarin ze sterren zoals Kendall Jenner en Hailey Bieber punten geeft op 10. En de resultaten zijn best verrassend!

Wie in Manhattan of Los Angeles woont/werkt komt weleens een celeb tegen. Ook TikTok-gebruiker Julia Carolan kwam op haar vorige job als hostess in een New Yorks restaurant af en toe in aanraking met sterren. Zo bediende ze bekende gezichten zoals Beyoncé, Kendall Jenner, Nick Jonas en nog een heleboel anderen.

Nu heeft de vrouw in kwestie twee TikTok-video’s gemaakt waarin ze die celebs punten op 10 geeft voor vriendelijkheid. In de beschrijving geeft ze wel even mee dat ‘dit haar persoonlijke ervaringen zijn en je het dus met een korrel zout moet nemen’.

Laagste score

Wat blijkt uit de video’s? Kylie Jenner met 2/10, Hailey Bieber met 3,5/10 en Kendall Jenner met 4/10 scoren het allerlaagste. Julia zou Mrs. Bieber al verschillende keren ontmoet hebben en telkens was ze volgens haar niet vriendelijk. Volgens Julia was Kendall gewoon koud en sprak ze het merendeel van de tijd zelfs niet tegen het personeel, maar liet ze iemand anders dat voor haar doen. Huh? En Kylie scoort het allerlaagste omdat zij een fooi van 20 dollar zou gegeven hebben op een rekening van 500 dollar.

Hoogste score

Gelukkig zijn er ook celebs die het wél goed doen. Zo krijgen de Hadid-zusjes van Julia allebei 10 op 10, omdat ze heel beleefd en vriendelijk zijn tegen de bediening. Daar kunnen hun vriendinnen duidelijk nog wat van leren! Ook Josh Peck en Beyoncé krijgen al hun punten. Josh zou de vriendelijkste celeb zijn die Julia ooit heeft ontmoet. Benieuwd naar welke celebs de TikTokker nog welke punten gaf? Je ziet het hieronder!

@juliacarolannThese are just my personal experiences, pls take with a grain of salt ? xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork♬ OUT WEST – JACKBOYS & Travis Scott

@juliacarolannAsk and you shall receive…PART 2‼️ (a friendly reminder that these are just my personal experiences, no hate xo) ##manhattan ##celebrity ##fyp♬ Hood Baby – Kbfr

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.