Home Celebs Celeb News ZIEN: ‘To All The Boys’-acteurs Noah Centineo en Israel Broussard flirten erop...

ZIEN: ‘To All The Boys’-acteurs Noah Centineo en Israel Broussard flirten erop los met Lana Condor

'Mag ik een foto van je nemen? Dan weet de kerstman wat ik wil voor Kerstmis.'

To All The Boys
YouTube

Wij krijgen maar niet genoeg van het ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘-nieuws. Nu heeft Netflix een video gepubliceerd waarin Noah Centineo en Israel Broussard hun beste openingszinnen moeten bovenhalen bij Lana Condor. En het is te mooi om te zien!

Hoofdrolspelers Noah Centineo en Lana Condor vormen in real life dan wel geen koppel, maar je zou beginnen te denken van wel. Zo heeft Netflix een video gelanceerd waarin Noah en Israel Broussard met openingszinnen punten proberen scoren bij Lana. En je ziet duidelijk van wie de actrice het meeste fan is.

Punten uit medelijden

We moeten wel toegeven, Noahs flirt moves zijn tien keer beter dan die van zijn tegenspeler. Maar we zijn er zeker van dat dat niet de enige reden is waarom hij de battle wint. Ze lijkt het er op een gegeven moment op dat Lana zelfs punten geeft aan Israel uit medelijden. Je ziet ook heel duidelijk dat er echt een klik is tussen Noah en Lana en dat het met Israel iets stroever verloopt. Op het einde van de video zegt Lana ook dat ze zich het meest op zich gemak voelde als Noah haar probeerde te versieren. Cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.