Home Celebs Celeb News ‘To All The Boys’-actrice Lana Condor is een echte badass in de...

‘To All The Boys’-actrice Lana Condor is een echte badass in de nieuwe serie ‘Deadly Class’

Het verhaal is gebaseerd op een gelijknamige striproman.

Lana Condor
© IMDb

Na haar rol in ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ speelt Lana Condor dit keer een meer badass personage. Ze is namelijk te zien in de nieuwe gloednieuwe serie ‘Deadly Class’!

Lana Condor laat een nieuwe kant van zich zien. Terwijl ze in ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘ de zachtaardige dromer en kluns Lara Jean Covey speelde, kruipt ze nu in de huid van de stoere Saya Kuroki. Dat personage speelt ze in de nieuwe serie ‘Deadly Class‘. Het verhaal is gebaseerd op een gelijknamige striproman.

Groep verstotenen

De dakloze en teleurgestelde tiener Marcus Lopez (Benjamin Wadsworth) wordt gerekruteerd door de Kings Dominion, een geheime academie voor de Dodelijke Kunsten. Daar krijgt hij het moeilijk om zijn plek te vinden tussen een gemeenschap van de dodelijkste personages ter wereld, die dagelijks vechten om te overleven. In zijn worsteling probeert hij een doel en familie te vinden in een groep van verstotenen die hun capaciteiten willen gebruiken voor het goede. Daarvoor moeten ze elke regel breken die er is.

Verenigde Staten

‘Deadly Class’ is sinds eind december in de Verenigde Staten te zien, maar bij ons jammer genoeg (nog) niet. Het is ook niet duidelijk of en wanneer de serie in België zal uitgezonden worden of op Netflix zal staan. Laten we hopen van wel, en snel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.