Home Celebs Celeb News Toch drama bij Little Mix? Nu post ook Leigh-Anne een foto zonder...

Toch drama bij Little Mix? Nu post ook Leigh-Anne een foto zonder Jesy

Little Mix
Foto: Reporters
Nog niet zo lang geleden flipten de Mixers volledig omdat Perrie een foto op Instagram zette waar Jesy Nelson afgeknipt was. De dames van Little Mix ontkenden dat er ruzie is, maar nu postte ook Leigh-Anne een foto van de groep waarop enkel Jesy ontbreekt! Zit er toch meer achter?

Avondje uit met z’n drietjes

Leigh-Anne, Perrie en Jade gingen onlangs samen een avondje uit en deelden enkele kiekjes van de avond op Instagram. Genoeg om de geruchtenmolen opnieuw in gang te zetten, want waar was Jesy? Leigh-Anne schreef onder haar foto dat ‘Miss Nelson het een beetje te druk heeft’, met een lichtjes geërgerde emoji erachter. Wat zou ze daarmee bedoelen?

Squad -1 (miss nelson was a little pre occupied) 😏

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Wel, volgens kwatongen zou er een beetje bad blood tussen Jesy en de drie andere meisjes zijn omdat ze iets te veel tijd doorbrengt met haar nieuwe bae, Chris Clark. Nadat haar verloving eind vorig jaar eindigde, ging Jesy vorige maand official met Chris, die een bekende realityster is in Groot-Brittanië. De twee zitten dus nog in de erg lovey dovey verliefde fase van hun relatie, en dat is eraan te zien!

https://www.instagram.com/p/BRvy-K6B95k/?taken-by=jesynelson

https://www.instagram.com/p/BR53clKgrlM/?taken-by=chrisjclark_

Niet de eerste keer

Niets om ons zorgen over te maken, zou je denken, maar het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Nog geen twee weken geleden knipte Pez collega Jesy nog af een foto van de Kids’ Choice Awards. Geen shade, zei Perrie toen, Jesy vond zichzelf gewoon niet mooi op die foto’s staan. Maar diezelfde Jesy postte wel vijf foto’s van die avond op haar profiel. Hmmm…

Jesy reageerde eerst nog met humor op de roddels, door een boodschap op Perries Snapchat achter te laten. Ze zegt: ‘Dus, we willen het even hebben over de vriendschap tussen Perrie en mij. Denk je nu echt dat ik bij haar in bed zou liggen als we geen vrienden waren?!’ Da’s duidelijk, toch?

Omdat de geruchten toch nog bleven duren, schreef ook nog een tekstje op Instagram. Daarin zegt ze dat ze inderdaad zelf aan Perrie vroeg om haar uit de foto te croppen. We willen het allemaal heel graag geloven, maar is er waar rook is meestal ook niet gewoon vuur? Over Fifth Harmony gingen ook altijd heel wat geruchten, vooral over ruzies met Camila, en kijk wat daar gebeurd is…Laat ons hopen dat Little Mix niet hetzelfde lot wacht!

Meer over Little Mix:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.