Home Celebs Celeb News Topmodel Gigi Hadid geeft bodyshamers lik op stuk op Instagram

Topmodel Gigi Hadid geeft bodyshamers lik op stuk op Instagram

Gigi Hadid
PHOTO NEWS
Gigi Hadid is in de afgelopen vier jaar heel wat afgeslankt. De druk van de modellenwereld, beweren kwade tongen. Maar het 21-jarige topmodel zegt nu dat daar niets van aan is. “Dat hoort nu eenmaal bij volwassen worden”, aldus Gigi.

‘Het lichaam van een meisje verandert nu eenmaal wanneer ze een vrouw wordt’

Gigi Hadid wéét dat haar lichaam slanker is geworden in de laatste vier jaar. En nee, dat is niét het resultaat van de druk die de mode-industrie haar oplegt. ‘Zo gaat dat nu eenmaal als je volwassen wordt. Lichamen veranderen wanneer meisjes vrouwen worden, net zoals het lichaam van mijn mama veranderde toen ze mijn leeftijd had’, schreef ze in een reactie op Instagram nadat een van haar volgers beweerde dat Gigi kilo’s was verloren om in het perfecte plaatje van de modellenwereld te passen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik hield van mijn lichaam toen ik 17 was, maar ik houd evenveel van mijn lichaam zoals het er vandaag uitziet”, ging ze verder. “Ja, ik ben wat ‘babyvet’ verloren. Op school deed ik aan volleybal en nu neem ik boxlessen. Ook stress heeft me wat doen afvallen, maar mijn lichaam met opzet veranderen is nooit mijn ding geweest.’

Ja, ik ben wat babyvet verloren. Maar mijn lichaam met opzet veranderen is nooit mijn ding geweest.

Gigi in 2014 (links) en Gigi vandaag (rechts). (foto’s: PHOTO NEWS)

Om af te sluiten, maakte Gigi duidelijk dat de commentaren op Instagram haar niet deren. ‘Ik eet nog steeds wat ik wil, ik ben sterk en gezond. Soortgelijke commentaren krijgen me niet klein.’ Ze voegde meteen de daad bij het woord door kort daarna onderstaande foto van enkele stokbroden en een pot Nutella te delen.

?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Vorig jaar schreef het 21-jarige topmodel al eens een open brief aan haar body-shamers waarin ze hen op hun plaats zette. ‘Ja, ik heb borsten, buikspieren, een kont en heupen. Maar ik ga mijn lichaam niet veranderen door jullie gemene commentaren.’

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Later legde ze in een interview uit waarom ze de brief had geschreven. ‘Ik ben niet bang om mijn mond te openen. Sommigen vonden die brief agressief, maar ik vind dat ik het recht heb om voor mezelf op te komen.’ Amen, Gigi!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Nog meer leesvoer over Gigi Hadid:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.