Home Celebs Celeb News Netflix lost trailer voor docufilm ‘Shawn Mendes: In Wonder’

Netflix lost trailer voor docufilm ‘Shawn Mendes: In Wonder’

'Als ik de wereld vertel dat ik een normaal persoon ben, komen ze dan niet meer naar mijn shows?'

Shawn Mendes: In Wonder
© Netflix

We vertelden al dat Netflix binnenkort met een documentaire over Shawn Mendes komt. Nu heeft de streamingdienst ook een trailer voor die docufilm gelost. En daarin zien we hoe de ‘Wonder’-zanger zich helemaal bloot geeft.

Shawn Mendes: In Wonder‘ volgt onder andere het leven van Shawn Mendes tijdens zijn tournee en we krijgen te zien hoe de celeb opgroeit. ‘Dit is een verhaal over een jongen die opgroeit’, horen we hem zeggen. We krijgen ook een persoonlijke en kwetsbare kant van de ‘Wonder’-zanger te zien. Zo vertelt hij in de trailer ‘Als ik de wereld vertel dat ik een normaal persoon ben, komen ze dan niet meer naar mijn shows? Misschien moet ik nog even doen alsof ik Superman ben.’

Camila Cabello

Daarnaast vangen we een glimp op van zijn relatie met Camila Cabello. Uit de trailer kunnen we alvast afleiden dat hun liefde zoveel meer is dan het voor de buitenwereld lijkt. Op het einde van de video horen we Shawn namelijk het volgende zeggen over een gesprek dat hij had met Camila: ‘Mijn lied komt op de radio en ik zeg “Alles gaat over jou. Dat is altijd zo geweest.” en ze vraagt “Wat bedoel je?” en ik zeg “Ze gaan allemaal over jou. Elk lied dat ik ooit heb geschreven.” Oh my god!

‘Shawn Mendes: In Wonder’ komt op 23 november uit op Netflix. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder en wees klaar om ontroerd en tegelijk enthousiast te worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.