Home Celebs Celeb News HBO Max lost trailer voor tweede seizoen van ‘Selena + Chef’

HBO Max lost trailer voor tweede seizoen van ‘Selena + Chef’

Dit keer maakt ze onder andere Spaanse tapas en hamburgers met brie. 

selena + chef tweede seizoen
© HBO Max

De coronapandemie zorgde wereldwijd voor creatieve initiatieven. Zo ging Selena Gomez bijvoorbeeld thuis aan de slag in de keuken voor haar nieuwe programma ‘Selena + Chef’. Nu is er ook een tweede seizoen in aantocht en HBO Max loste zopas de trailer.

Terwijl het nog steeds niet duidelijk is of én wanneer we de content van HBO Max – bij ons zijn HBO-series zoals ‘Euphoria’ op Telenet beschikbaar – ook in ons land zullen kunnen bekijken, maken wij alvast een lijstje aan met programma’s en films die we willen zien als het zover is. ‘Selena + Chef‘ is daar een voorbeeld van.

De streamingdienst loste een trailer voor het tweede seizoen en opnieuw zien we Selena Gomez klungelen in de keuken. Zo steekt ze de keuken bijna in brand en zijn haar messenvaardigheden nog niet echt on point. Maar de celeb geeft niet op! Ze wordt opnieuw bijgestaan door briljante chefs, dit keer door onder anderen Aarti Sequeira, Curtis Stone en Evan Funke. Samen met hen maakt ze bijvoorbeeld Spaanse tapas en hamburgers met brie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nieuwe seizoen is vanaf 21 januari te streamen op HBO Max. Begin december zou aangekondigd zijn dat de streamingdienst in de tweede helft van 2021 ook in Europa wordt uitgerold, maar wanneer exact en of dat meteen ook in België zal zijn, is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.