Home Celebs Celeb News Travis Scott beantwoordt 23 vragen over Kylie Jenner: ‘Je dacht dat ik...

Travis Scott beantwoordt 23 vragen over Kylie Jenner: ‘Je dacht dat ik je niet leuk vond’

Het koppel staat ook op de cover van GQ Magazine.

Travis Scott
YouTube

Kylie Jenner en Travis Scott hebben hun relatie altijd uit de spotlights gehouden. Veel interviews van het koppel samen zijn er dus niet te vinden. Toch is er nu in GQ Magazine een fotoshoot, interview én video verschenen waardoor we het koppel iets beter leren kennen.

Travis Scott heeft dan misschien wel een kindje met Kylie Jenner, maar hoe goed kent hij zijn baby mama? De rapper beantwoordde in een quiz met Kylie voor GQ Magazine 23 vragen over de it-girl. En daarvan had hij er heel wat juist! Met een score van min of meer 20 punten heeft hij bewezen dat hij zijn vriendin door en door kent, al heeft Kylie hem soms extra punten gegund…

Make-upkennis

De namen van haar honden kan Travis niet noemen en de quiz heeft ook aangetoond dat hij helemaal niets van make-up kent. Toch zijn er heel wat dingen die de rapper wel weet. Bekijk de video zelf en kom erachter hoe cute de ouders van Stormi samen zijn.

Schaars gekleed

Daarnaast staat het koppel ook op de cover van GQ Magazine. Travis is gekleed in een maatpak, maar Kylie heeft heel wat minder om het lijf. Lees: ze draagt enkel een badpak. Op dat feit hadden heel wat fans van de it-girl commentaar. Ze vinden het namelijk niet kunnen dat een vrouw op die manier afgebeeld wordt, alsof ze maar achteraf werd toegevoegd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.