Home Celebs YES: de opnames voor het tweede seizoen van ‘13 Reasons Why’ zijn...

YES: de opnames voor het tweede seizoen van ‘13 Reasons Why’ zijn begonnen

13 Reasons Why

Het is nog wachten tot 2018 (snif!), maar de cast van ‘13 Reasons Why’ is er alvast klaar voor. Deze week zijn de opnames voor het tweede seizoen van de serie begonnen en de acteurs hebben er duidelijk zin in.

Seizoen 2

Details over het tweede seizoen van ‘13 Reasons Why’ zijn nog redelijk schaars, maar nu de opnames ein-de-lijk van start zijn gegaan, komen we misschien wel wat meer te weten. Christian Navarro (Tony Padilla) heeft alvast laten weten dat hij weer terug is op de set. Yay!

Stalker Tyler is er natuurlijk ook weer bij en zal waarschijnlijk een grotere rol spelen in het nieuwe seizoen, aangezien velen denken dat hij Alex neerschoot (hoewel er ook enkele goede redenen zijn om te geloven dat het wel degelijk een poging tot zelfmoord was). Acteur Devin Druid retweette Christians tweet en zette er een emoji van een fototoestel bij, een verwijzing naar zijn personage Tyler, de schoolfotograaf.

En last but not least liet hottie Ross Butler ook al weten dat hij net verhuisd is voor de opnames van het tweede seizoen ’13 Reasons Why’. Hij liet zelfs speciaal zijn rol in ‘Riverdale’ vallen om hieraan te kunnen meedoen (waarin hij werd vervangen door een al even knappe kerel). Dat is pas dedication!

Hopelijk krijgen we de komende maanden een paar foto’s van achter de schermen te zien op de Instagrampagina’s van de acteurs! En misschien een paar spoilers?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.