Home Celebs Celeb News UH-OH: Brooklyn Beckham al kussend gespot (en het was niet met Chloë...

UH-OH: Brooklyn Beckham al kussend gespot (en het was niet met Chloë Grace Moretz)

Het meisje in kwestie zou een playboymodel zijn.

Brooklyn Beckham
Foto: Instagram @brooklynbeckham

Het is al eventjes stil rond Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz, en ook op hun Instagrampagina’s is er al een maand niets meer verschenen. Natuurlijk vraagt iedereen zich af of het uit is tussen het koppel. Nu hebben we daar een soort van bevestiging van gekregen. Brooklyn werd namelijk al kussend gespot met een ander meisje. Nooo!

In september 2016 gingen Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz uit elkaar vanwege de afstand, maar sinds september 2017 vormden ze terug een koppel. Al lijkt die relatie nu alweer over te zijn…

Begin maart

Zowel Brooklyn als Chloë postte op Valentijn nog een foto van hen samen. De actrice plaatste begin maart ook nog een foto van haar bae om hem een gelukkige verjaardag te wensen. Nu, een maand later, lijkt het over en uit te zijn tussen het koppel. Sindsdien is er namelijk niets meer verschenen op hun Instagrampagina’s en werden ze ook niet meer samen gespot.

Never Stop Smiling, I Love You, Happy Birthday Brooklyn 🎈♥️

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Al kussend

Toch wil dat niet zeggen dat Brooklyn stil heeft gezeten. Hij werd namelijk onlangs al kussend met een ander meisje gespot in een tattooshop.

Playboymodel Lexi Wood

De vrouw in kwestie is playboymodel Lexi Wood. Kunnen we er dus van uitgaan dat het over and out is tussen Brooklyn en Chloë?

A post shared by LEXI WOOD (@lexiwood) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.