Home Celebs Celeb News UH-OH: is Tyga de echte papa van Kylie Jenners baby?

UH-OH: is Tyga de echte papa van Kylie Jenners baby?

Hij eist zelfs een DNA-test...

Stormi Webster is nauwelijks een week oud en ze staat nu al in het middelpunt van de belangstelling. En dat heeft ook Kylie Jenners ex-vriendje Tyga opgemerkt. Hij beweert namelijk dat hij de vader zou zijn en niet Travis Scott

In de documentaire die Kylie Jenner na de geboorte van haar kersverse dochtertje Stormi Webster op YouTube postte, zag het ernaar uit dat ze een echt gezinnetje zal vormen met baby daddy Travis Scott. Natuurlijk was dat buiten haar ex Tyga gerekend, die nu beweert dat hij de vader zou zijn van haar kind.

DNA-test

Volgens een bron zou de Amerikaanse rapper aan zijn vrienden verteld hebben dat hij negen maanden geleden nog seks heeft gehad met de it-girl. Dat is dus rond de periode dat Stormi werd verwekt. Nu zou hij zelfs een DNA-test eisen om zeker te zijn.

Zijn kind?

Het is niet de eerste keer de Tyga beweert dat het zijn dochter is. Wanneer de zwangerschapsgeruchten opdoken, postte hij een foto op Snapchat met als bijschrift: ‘Hell nah, dat is mijn kind.’

De kersverse ouders moeten nog reageren op het gerucht, maar we vragen ons af wat Travis Scott hiervan zal zeggen. En of hij ook een DNA-test zal eisen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.