Home Celebs Celeb News UH-OH: Justin Bieber probeert Selena Gomez jaloers te maken

UH-OH: Justin Bieber probeert Selena Gomez jaloers te maken

Toch wel een beetje fuckboy-gedrag...

Justin Bieber
Foto: Instagram @justinbieber

We shippen Jelena enorm, maar we weten maar al te goed wat voor fuckboy Justin Bieber kan zijn. Al hoopten we stiekem dat hij na al die jaren zijn streken ondertussen wel verloren zou zijn. Blijkt nu van niet. Volgens insiders zou hij namelijk geprobeerd hebben om Selena Gomez jaloers te maken door een ander meisje te knuffelen…

Justin Bieber en Selena Gomez zijn momenteel on a break, maar zouden hun relatie volgens insiders sowieso opnieuw een kans geven. Toch werd de ‘Sorry‘-zanger deze week gespot met een ander terwijl de ‘Wolves‘-zangeres in Australië zat. Het meisje in kwestie is model Baskin Champion.

@fpskin @itslindsaymaree you are my life saver 💓

A post shared by baskin champion (@baskinchamp) on

Jaloers maken

Selena werd al knuffelend met een goede vriend gespot, dus Justin zou zich met opzet hebben laten fotograferen met het model, omdat hij Selena jaloers wilde maken. Blijkbaar kan de Canadese zanger het niet verkroppen dat zijn (ex-)vriendin zich ook kan amuseren zonder hem. Op die manier wilde hij aantonen dat hij ook plezier heeft zonder haar.

Fuckboy

Niet meteen de allerbeste aanpak, als je het ons vraagt. Het is zelfs een echte fuckboy-move… Blijkbaar was hij de vorige keer dat ze een koppel vormden, net zo manipulatief. Hij is dus duidelijk weer op dezelfde manier bezig. Why, Justin? 😓 Hopelijk herpakt hij zich of ziet Selena in dat hij misschien toch niet zo goed is voor haar.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.