Home Celebs Celeb News UH-OH: Miley Cyrus verwijdert alle foto’s op haar Instagramaccount

UH-OH: Miley Cyrus verwijdert alle foto’s op haar Instagramaccount

Ook haar website ligt plat en haar Twitter-afbeelding is volledig zwart...

Miley Cyrus

Wie de Instagrampagina van Miley Cyrus checkt, ziet geen leuke foto’s meer, maar een witte lege pagina. De zangeres wiste afgelopen weekend namelijk élke foto.

Als je in deze tijd bekend wil worden of iets wil betekenen in de showbizzwereld, dan heb je maar best een jaloersmakend Instagramaccount boordevol mooie en originele foto’s. Miley Cyrus (25) zit gebeiteld, want de zangeres heeft meer dan 76 miljoen volgers.

Die kregen het voorbije weekend wel een verrassing van formaat, toen bleek dat Miley grote kuis hield op haar pagina. Dat is eigenlijk een understatement, want de zangeres wisteletterlijk iedere foto. Ze had er de voorbije jaren duizenden gepost, maar liet er geen enkele meer staan. Ook haar officiële website ligt plat, en haar hoofdafbeelding en coverfoto op Twitter zijn zwart.

Een aantal fans maakten zich onmiddellijk zorgen: wat is er aan de hand met hun idool?! Terwijl anderen dit net een goed teken vinden en denken dat het betekent dat Miley binnenkort een nieuw album uitbrengt. Ze begonnen met miljoenen #MileyIsComing te tweeten en hopen dus snel op nieuwe muziek van de zangeres.

De zangeres schudde al eens eerder het brave Hannah Montana-imago van zich af, en transformeerde naar een rebels twerkende versie van zichzelf. Ze wil misschien opnieuw een volledig andere weg inslaan met haar muziek én uiterlijk.

Miley is trouwens niet de eerste artiest die haar Instagramaccount eens stevig onder handen neemt. Zo deed Taylor Swift hetzelfde naar aanleiding van haar nieuwste album ‘Reputation’, net als Ariana Grande. En actrice Blake Lively deed het als zotte promostunt voor haar nieuwe film.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.