Home Celebs Celeb News UH-OH: Perrie van ‘Little Mix’ knipt collega Jesy af Instagramfoto en nu...

UH-OH: Perrie van ‘Little Mix’ knipt collega Jesy af Instagramfoto en nu denken fans dat er drama is

Foto: Belga
De meisjes van Little Mix zijn momenteel op tour met Ariana Grande, maar afgelopen weekend namen ze een kleine break om op de oranje loper van de Kids’ Choice Awards te verschijnen. Het is een foto van dat evenement die Perrie op Instagram postte die fans nu héél ongerust maakt…

Drama?

Perrie Edwards deelde maandag een foto op Instagram van de groep op de KCA’s, waar ze de award in de categorie Best Global Act mochten ontvangen. Ze bedankt onder de foto de fans die voor hen gestemd hebben. Maar wat onmiddellijk opvalt aan de post, is dat je maar een heel klein stukje van Jesy Nelson ziet op de foto. Beetje vreemd, toch? Hoe zou jij je voelen als een van je vriendinnen jou af een foto knipt? Exactly. Fans reageerden dan ook massaal op de rare move van Perrie.

Maar Pez verwachtte de reacties van de fans al, en schreef onder de foto dat Jesy de foto’s allemaal niet leuk vond en dat ze haar er daarom afknipte. Klinkt logisch, is je eerste idee. Want nog erger dan vriendinnen die je overduidelijk wegknippen, zijn vriendinnen die super lelijke foto’s van jou online gooien, am I right?

Vijf goede foto’s

Maar het wordt allemaal een beetje raar wanneer je even naar de Instagrampagina van Jesy zelf gaat. Niet alleen deelde de zangeres – met heel passende oranje haren – zélf een groepsfoto van de Kids’ Choice Awards, ze postte daarna maar liefst vier (!) foto’s van zichzelf op die oranje loper.

KCAs with my queens ❤️

A post shared by @jesynelson on

Jesy vond dus maar liefst vijf foto’s die ze zó mooi vond dat ze ze wel moest delen – want geef toe, vier bijna identieke foto’s van jezelf posten is een beetje overkill. Kan het dan zijn dat Perrie geen enkele pic vond waar zowel zij als Jesy goed op staan? Het klinkt allemaal een beetje raar. We snappen alleszins dat fans zich ongerust maken…

KCAs

A post shared by @jesynelson on

Last one I pwomise ?

A post shared by @jesynelson on

Meer Little Mix:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.