Home Celebs UH-OH: The Weeknd werd gespot met Justin Biebers ex

UH-OH: The Weeknd werd gespot met Justin Biebers ex

En het was niet Selena Gomez!

The Weeknd

Sinds het uit is tussen The Weeknd en Selena Gomez wordt er heel wat gespeculeerd over die breuk en of het duo nu nog bevriend is, of net niet. En nu is er alweer een verrassende wending: Abel werd gespot met een welbepaald meisje, waardoor wij toch gaan betwijfelen dat de break-up vredig verlopen zou zijn. Toeval of niet?

Selena Gomez werd al knuffelend met Justin Bieber gespot en The Weeknd postte een selfie die misschien wel een steek naar het duo is. Toch likete Selly een recente foto van Abel, dus zouden we kunnen denken dat het voormalige koppel nog on good terms is. Nu werd de ‘Starboy‘-zanger gespot met de ex van niemand minder dan Justin Bieber!

Yovanna Ventura

Abel Tesfaye heeft dit weekend op twee feestjes behoorlijk wat tijd doorgebracht met het meisje met wie Justin vroeger Selena bedrogen zou hebben – al werd die roddel nooit bevestigd. De ‘I Feel It Coming‘-zanger werd volgens een bron de hele nacht hand in hand met model Yovanna Ventura gespot. Volgens die insider wilde hij duidelijk maken dat hij daar effectief samen met haar was.

🙃|| @revolve #revolveinthehamptons

A post shared by Yovanna Ventura (@yoventura) on

Geen bad blood?

Noch Justin, noch Selena heeft op de geruchten gereageerd of laten blijken dat ze het niet oké vonden. Zou het trio écht geen bad blood hebben? Laten we het hopen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.